Proteus

Proteus Promo Portal


De Proteus is de nieuwe standaard voor promotional displays in bijvoorbeeld supermarkten. De Proteus is vrij te configureren en herbruikbaar waardoor er per campagne 85% karton bespaard wordt. Daarnaast is een campagne veel sneller op te zetten dan bij traditionele kartonnen displays. Waar een campagne ontwerp voorheen tot wel 6 weken in beslag nam, kan dat nu in een half uurtje. De Proteus Promo Portal speelt hierin een cruciale rol.

Hoe werkt het?

De Proteus Promo Portal bevat een koppeling met GS1 en daarmee heeft het toegang tot alle producten ter wereld. Voor een promo kunnen eenvoudig producten geselecteerd worden. In de portal kan een Proteus display met deze producten gevuld en geconfigureerd worden, waarna de designer en co-packer gelijk aan het werk kunnen.

Als een campagne live staat is deze via slimme IoT oplossingen te volgen en specifieker te evalueren dan huidige oplossingen. Hierdoor is beter en vaak zelfs automatisch te leren van voorgaande campagnes

Met wie?

De Proteus Promo Portal is een samenwerking tussen Clickhere en de uitvinder van de Proteus; Purevalue. Purevalue heeft veel ervaring met traditionele displays en supply chain en heeft de Proteus display uitgevonden in samenwerking met veel producenten en retailers.

Meer informatie is te vinden op proteussmartdisplay.com