Uitvinden is verbindingen maken

Maatwerk Software

Maatwerk software
Passen en meten

Clickhere bouwt software op maat.

Ben je op zoek naar een oplossing die bij je past en met je bedrijf meebeweegt? Ben je het zat om te betalen voor functionaliteiten uit een standaard applicatie die je niet gebruikt? Wil je eigenlijk nieuwe dingen toevoegen maar kan dat niet in de standaard oplossingen?

Zijn jouw processen te ingewikkeld voor standaard pakketten? Is de standaard software simpelweg niet toereikend? Of wil je een unieke klantervaring neerzetten? Wil je misschien iets automatiseren wat niemand eerder heeft gedaan? En zelf bepalen welke koppelingen gemaakt worden? Maatwerk is vaak dé oplossing. Onze expertise ligt juist op dit vlak. Geen uitdaging is ons te gek.

Wij werken graag met jou samen om de beste maatwerk software ontwikkeling te realiseren. Op die manier kun je tijd besparen door handmatige werkzaamheden om te zetten naar geautomatiseerd werk.

1.
Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1994 werken we al aan online oplossingen. We zien het verschil tussen degelijke ontwikkelingen en vluchtige trends.

2.
Slimme oplossingen

Automatiseren is voor ons geen doel op zich. We gaan altijd voor de slimste oplossing.

3.
Flexibele samenwerking

De manier van samenwerken stemmen we altijd met je af. Scrum, waterval, het maakt ons niet uit.

4.
Makkelijk aanpasbaar

We houden bij het maken van applicaties vaak al rekening met voortschrijdend inzicht. Applicaties zijn hierdoor later makkelijker aan te passen.

Met maatwerk software is alles mogelijk

Geen standaard pakket

De mogelijkheden met maatwerk software zijn oneindig. Standaard oplossingen sluiten vaak niet volledig bij je wensen aan. Dat is zonde want dan betaal je voor overbodige functionaliteiten.

Wij helpen je met de keuze voor de juiste software, zodat je organisatie vooruit kan. Jouw wensen worden vertaald naar de beste oplossing. Daarmee sluit het volledig aan bij het bedrijfsproces.

Meer informatie over maatwerk software

We doen het samen

Maatwerk is meestal de oplossing. Onze expertise ligt juist op dit vlak. Geen uitdaging is ons te gek. Wij werken graag met jou samen om de beste maatwerk software ontwikkeling te realiseren. Op die manier kun je tijd besparen door handmatige werkzaamheden om te zetten naar geautomatiseerd werk.

Neem contact op