Uitvinden is verbindingen maken

Filosofie

1

We werken liever met je, in plaats van voor je.

Jij hebt een goed idee of een groot probleem, wij vinden iets uit. Dat vergt aan beide kanten een investering. En de afspraak: we gaan dit samen doen. Gaat het goed, dan hebben we samen een resultaat gehaald. Als het onverhoopt niet lukt, lijden we samen een verlies.

2

We weten het juist niet beter.

Jij hebt veel meer kennis over je vakgebied dan wij. Jij weet waar de moeilijkheden zitten, de gevoeligheden, de voetangels en de klemmen. Je weet ook veel beter dan wij hoe de bedrijfsprocessen in elkaar zitten en waar er verbeteringen mogelijk zijn. Je hebt wat dat betreft geen adviseur nodig. Wij zijn dus geen consultants en geen adviseurs. Maar we kunnen wel van jouw goede idee een concrete uitvinding maken.

3

We gebruiken wat er is.

Er is ontzettend veel goede open source software, met een hele wereld aan mogelijkheden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zien van de mogelijkheden van een systeem. Door open source software te gebruiken kunnen wij programma's snel aanpassen aan wat jij wilt. Dit scheelt heel veel geld, zonder verlies aan kwaliteit.

4

Jij kijkt mee als wij bouwen.

Onze werkwijze is 'agile'. Dat wil zeggen dat we niet eerst een complete technische specificatie op papier maken waar je voor tekent. We beginnen zo snel mogelijk met bouwen en gaandeweg mag je ons vertellen wat erbij moet of wat eraf kan. We bouwen op voortschrijdend inzicht. En dat betekent dus ook dat je bij ons regelmatig van gedachten kunt veranderen.

5

We zijn helder over wat je krijgt.

We beloven niet meer dan we kunnen en we spreken duidelijk af wat je betaalt. Dat klinkt heel simpel en dat is het ook.