Uitvinden is verbindingen maken

Werken Bij Clickhere

Werken bij Clickhere

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren uitvinders die passen bij het team en zich kunnen vinden in onze filosofie. Wat we precies zoeken en wat je van ons kan verwachten, kan je lezen bij onze vacature(s).

Open source developer

Uitvinder

We zijn altijd op zoek naar HBO-ers of academici met brede kennis van Open Source software.

Pro actief overleggen en samenwerken met collega's gaat je natuurlijk af. Je kunt goed prioriteiten stellen binnen je werkzaamheden omdat je je snel een concept eigen kunt maken. Daarnaast juichen wij een gezonde dosis nieuwsgierigheid zeker toe.

We willen je snel bekend maken met de techniek die we gebruiken en de manier waarop we willen werken. Hierbij heb je een aantal weken veel contact met alle collega's. Daarna werk je of alleen of met een collega een applicatie uit. Het streven is dat je snel betrokken bent bij een groot project dat bestaat uit meerdere subprojecten. Van meekijken met de eerste fases zien we graag dat je snel een rol neemt in de ontwikkeling van dit project.

Vanzelfsprekend maak je op een later moment kennis met de andere projecten en uitvindingen waaraan clickhere werkt. We hebben je het liefst vaste dagen op kantoor en zou je een aantal uur thuis willen werken en laten de werkzaamheden dat toe, dan zullen we je faciliteren.

Je hebt kennis van Ruby on Rails, PHP, Postgres, Linux, versiebeheer (git, subversion), HTML en Javascript. Een must is dat je je ervaring kunt aantonen.

Verder:

  • Ben je nieuwsgierig en pro-actief
  • Kun je out-of-the-box denken
  • Kun je analytisch en conceptueel denken
  • Heb je gevoel voor usability
  • Heb je documentatievaardigheden
  • Vind je het leuk in een klein team te werken
  • Kun je ons vertellen wat jij Clickhere komt brengen

En misschien bespeel je, zoals alle developers van Clickhere, ook wel een instrument? Interesse? Mail dan direct een korte motivatie en c.v. naar contact@clickhere.nl, dan nemen we snel contact met je op.

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan Kris op 030 273 17 69.

Acquisitie wordt echt niet op prijs gesteld