Uitvinden is verbindingen maken

Over ons Vincent Poeze

foto van Vincent Poeze

Vincent Poeze

Uitvinder

Senior front-end developer, vader en yogi

Midden jarig negentig - toen 'het internet' uit het niets opkwam - wilde ik er direct alles van weten. Ik heb een grafische achtergrond en zodoende leerde mezelf aan hoe ik een ontwerp kon omzetten in werkende webpagina. Ik was volledig gefascineerd door het mooie samengaan van techniek en vormgeving. Dit was in de tijd van piepend en krakend inbellen met een modem.

Via een aantal baantjes in de grafische en digitale hoek ben ik uiteindelijk in 2006 gestart als zelfstandig webdesigner en front-end programmeur. Dit heb ik altijd met plezier gedaan maar het altijd maar alles alleen doen begon me uiteindelijk ook een beetje tegen te staan. Toen ik als freelancer met Clickhere ging samenwerken en de gemoedelijke sfeer proefde, zijn we vrij snel in gesprek gegaan over een mogelijk dienstverband.

De afgelopen jaren heb ik een proces van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording doorgemaakt. Ik verdiep me graag in Oosterse filosofie en spiritualiteit, mediteer ik dagelijks en beoefen ik Ashtanga yoga. Inmiddels ben ik met naast m'n werk bij Clickhere veel plezier werkzaam als yoga-docent.

Maar boven alles ben ik de trotse vader van een prachtige, lieve en vrolijke dochter.