• ERP
  • PIM
  • CRM
  • SCM

Software op maat


Wij geloven dat je bedrijfsprocessen sneller, eenvoudiger en slimmer kan laten verlopen door maatwerk webapplicaties. Open-source techniek is ons startpunt om bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren.

Zijn jouw processen te ingewikkeld voor standaard pakketten? Is de standaard software simpelweg niet toereikend? Of wil je een unieke klantervaring neerzetten? Wil je misschien iets automatiseren wat niemand eerder heeft gedaan? En zelf bepalen welke koppelingen gemaakt worden?

Maatwerk is meestal de oplossing. Onze expertise ligt juist op dit vlak. Geen uitdaging is ons te gek. Wij werken graag met jou samen om de beste maatwerk software ontwikkeling te realiseren. Op die manier kun je tijd besparen door handmatige werkzaamheden om te zetten naar geautomatiseerd werk.

Waarom Clickhere?

Uitvinden is verbindingen maken. Dit doen wij ook samen met jou. We leggen niks op maar denken met je mee. Daarna kiezen we samen voor de beste oplossing.

Meer dan 25 jaar ervaring
Slimme oplossingen
Flexibele samenwerking
Makkelijk aanpasbaar

Werkwijze

Wij verkiezen mensen en hun onderlinge interactie boven ingewikkelde processen.

Daarom hebben wij alles in house en doen wij niet aan outsourcing.

Meedenken en werken ‘met jou’ in plaats van ‘voor jou’ zijn essentieel.

Dit alles om werkende software te ontwikkelen waardoor je snel resultaat kunt behalen.

Daarbij kunnen we ook altijd inspelen op verandering en flexibel werken. Onze werkwijze is Agile.

Maatwerk mogelijkheden

De mogelijkheden met maatwerk software zijn oneindig. Standaard oplossingen sluiten vaak niet volledig bij je wensen aan. Dat is zonde want dan betaal je voor overbodige functionaliteiten.

Clickhere helpt met de keuze voor de juiste software zodat je organisatie vooruit kan. Jouw wensen worden vertaald naar de beste oplossing. Daarmee sluit het volledig aan bij het bedrijfsproces. De oplossingen die wij o.a. aanbieden:

 

Cases

Clickhere biedt innovatieve oplossingen voor allerlei verschillende branches.

KPN

KPN

Webshop en Order Delivery Manager

Het lijkt zo makkelijk, een mobiele telefoon verkopen of internet- en tv abonnementen. Het zit echter complex in elkaar. Samen met KPN hebben we de webshop op KPN.com gebouwd en zodanig ingericht dat verschillende producten gecombineerd besteld kunnen worden.

Daarnaast hebben we een Order Delivery Management systeem gebouwd om het logistieke proces te automatiseren en orders te beheren. Vanaf het moment dat een order is geplaatst moet er veel gebeuren, denk aan nummerbehoud, deelleveringen, activatie van het abonnement en nog veel meer. Middels ODM kunnen orders snel verwerkt worden met gegarandeerde kwaliteit.

RACA

RACA

Webshop in combinatie met PIM

Raca is een technische groothandel en tevens producent. Door een inmiddels verouderde webshop was de behoefte ontstaan voor een moderne variant met meer mogelijkheden. Vanwege het grote aanbod aan producten en diensten was de wens om alle producten en de bijbehorende informatie te kunnen beheren (product content verzamelen, classificeren, verbeteren, optimaliseren en publiceren). Hiervoor hebben wij een Product Information Management systeem (PIM) gebouwd en gekoppeld aan de webshop en aan 2BA. Het resultaat is een verbeterde klantervaring, meer verkopen en efficiëntere interne processen.

SFP
Software for Publishers
Royalty berekeningen voor uitgeverijen

Er bestond voor uitgeverijen geen makkelijk online systeem waarmee royalty’s voor schrijvers, vertalers en fotografen berekend kon worden. Samen met NewBookCollective hebben wij hier een gebruiksvriendelijk systeem voor bedacht (SFP). Naast een overzicht van alle royalty’s geeft het ook een duidelijk beeld van de totale omzet en voorraad van een uitgever. Ook kunnen uitgevers op voorhand een rendementscalculatie maken voordat ze besluiten een boek uit te geven. Hiermee wordt veel tijd bespaard, is de productiviteit verhoogd en de omzet gemaximaliseerd.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die we voor jouw bedrijf hebben? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom bij ons langs in Utrecht voor een kop koffie. Dan kunnen wij samen de beste mogelijkheden bekijken voor je bedrijf.

Kris

Neem vrijblijvend contact op met Kris Smilde
kris@clickhere.nl of bel 030 273 17 69030 273 17 69.

Clickhere Interactive BV © 2022
Niasstraat 6D
3531 WP Utrecht
Routebeschrijving

Telefoon 030 273 17 69
E-mail contact@clickhere.nl