Kevin

Developer, reiziger, hardloper

Na een opleiding maatschappelijk werk heeft hij een tijdje gewerkt bij een organisatie die hulp bood aan daklozen om vervolgens bij de gemeente terecht te komen. Daar heeft hij zich bezig gehouden met uitkeringsaanvragen en heeft later een meer beleidsmatige rol vervuld. Een wereldreis in 2019 bood nieuwe inzichten. Geen grote organisaties met veel verschillende partijen, belangen en complexe processen meer.

“Omdat ik wel wat ervaring met websites had besloot ik mijzelf om te scholen tot programmeur. Dit heb ik gedaan door vele uren zelfstudie.” Het moge duidelijk zijn dat Kevin ervan houdt om nieuwe dingen te leren. Wat hij het leukst vindt aan dit werk is dat je echt concreet iets aan het maken bent. Soms uren puzzelen op iets kleins, maar als het dan uiteindelijk lukt geeft dit veel voldoening. Ook het snelle schakelen met collega’s middels korte lijntjes bevalt hem uitstekend.

“Ik reis graag en heb al aardig wat van de wereld gezien. In Azië kom ik vaak terug en Indonesië is een van mijn favoriete landen. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, het liefst in de natuur en in alle rust. In het verleden heb ik een marathon gelopen en ik kan niet uitsluiten dat dat nog eens gaat gebeuren.”