E-commerce platform


Een e-commerce platform is een software applicatie om je website, marketing en sales activiteiten te beheren.

Een goed e-commerce platform zorgt voor een optimaal proces waarin jouw klant voorop staat. Denk aan geavanceerde zoekfuncties en cross- en upsell mogelijkheden. Er zijn uiteraard ook voordelen voor jouw bedrijf, zoals het eenvoudig beheren van producten.

Er zijn gratis platformen voor een webshop, maar daar betaal je extra voor functionaliteiten, hosting en lay-out. Daarbij is het lastiger om de webshop helemaal naar je eigen wensen in te richten. Wanneer je grote ambities hebt of een groot aanbod en je wil de flexibiliteit hebben om je webshop aan te passen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dan zit je ook op de lange termijn goed.

Waarom is een goed e-commerce platform zo belangrijk ?

Nieuwe klanten – met een goed platform kun je makkelijk nieuwe content maken. Aangezien de zoektocht van je klanten vaak online begint is het belangrijk dat je ze aanspreekt met de juiste content. Denk hierbij aan product specificaties, reviews van andere klanten en best practices.

Meer verkopen aan bestaande klanten – zorg dat je klanten weten wat je allemaal nog meer verkoopt, bied een goede zoekfunctionaliteit, laat zien wat andere klanten kochten. Dit zijn allemaal belangrijke kenmerken van een e-commerce platform. Zorg dat je klanten snel een nieuwe (her-)bestelling kunnen plaatsen, bied ze een gepersonaliseerd aanbod en zorg voor een consistente omnichannel belevenis.

Verbeterde fulfilment – met het juiste platform zorg je voor een snellere, goedkopere en efficiëntere levering.

Automatiseer processen en zorg dat klanten zelf dingen online kunnen regelen. Het scheelt jou veel tijd en kosten. Scheelt weer telefoontjes.

Onze oplossing: Sinkel

Het is ooit begonnen met Michael Anton Sinkel (1785-1848). Hij opende in Utrecht het eerste Nederlandse warenhuis: de Winkel van Sinkel. Eerst met een stoffenhandel en daarna breidde hij zijn assortiment uit met kleding, behang, gordijnen, reisartikelen en meubels.

Onze moderne variant is een online applicatie die we Sinkel noemen. Wil je een nieuw e-commerce platform of je huidige platform vervangen? Bel ons zodat we samen kunnen kijken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Een aantal voordelen van onze oplossing:

Open source
Toegang tot nieuwe oplossingen en extra plug-ins
Mogelijkheden voor uitbreidingen
Gebruiksvriendelijk

Hoe werkt het?

Wij bouwen een goed doordachte en grondig geteste nieuwe webshop voor je. Of we breiden je bestaande webshop uit met nieuwe functionaliteiten.

De nieuwe functionaliteiten kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan sites van externe partijen, bijvoorbeeld je vervoerder.

Met een paar muisklikken is het aanbod op je webshop aangepast.

Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de orders en de status van de bestellingen.

Een logisch opgebouwd e-commerce platform zorgt voor de beste customer experience en een makkelijke bestelprocedure.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die we voor jouw bedrijf hebben? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom bij ons langs in Utrecht voor een kop koffie. Dan kunnen wij samen de beste mogelijkheden bekijken voor je bedrijf.

Kris

Neem vrijblijvend contact op met Kris Smilde
kris@clickhere.nl of bel 030 273 17 69030 273 17 69.