ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Thomas

Programmeur, communicator, eeuwige student

‘Ik heb in totaal twaalf jaar gestudeerd. Het begon met MBO-systeembeheer, omdat ik dacht dat dat aan zou sluiten bij mijn programmeerhobby, waar ik al vanaf jonge leeftijd mee bezig was. Maar de studie was zo basaal dat ik na driekwart jaar ben geswitcht naar Grafische vormgeving. Tijdens m'n stage kwam ik bij een reclamebureau terecht en na een paar weken kreeg ik de kriebels van het bureau, het kantoor. Natuur, dat zou beter passen, dacht ik. Dus na grafisch vormgeving ben ik HBO Natuurmanagement gaan studeren. Heel leuk, maar een die hard bioloog bleek ik ook niet te zijn. Vooral de sociale kant sprak me aan. Daardoor kwam ik vervolgens terecht bij Communicatiewetenschap, richting internationaal natuurbeleid, in Wageningen.

In deze tijd zijn Communicatie en Natuur niet echt een winnaarscombinatie. Het was nooit eerder in me opgekomen om toch iets te gaan doen met wat ik 's avonds nog steeds het liefste deed: programmeren. Ik vond een vacature van Clickhere en mijn eerste gedachte was: wat zoeken ze nu eigenlijk? Eenmaal bij Joep aan tafel zei hij: “We weten eigenlijk ook niet precies wat we zoeken.” Maar mijn werk beviel hem. En nu zit ik hier. Wél achter een bureau, zonder de kriebels te krijgen. Hier is het chill. Alsof ik hier mag doen wat ik thuis doe.’

Thomas is een fanatiek klimmer. Hij wil ooit eens een 8A klimmen. Maar eerst wil hij gewoon een goede programmeur worden zonder zijn sociale kant te verliezen.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab