ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Sjors

Developer, muzikant, filosoof

"Ik ben van huis uit muzikant en IT'er. Ik studeerde aan het conservatorium in Hilversum en deed de goedbedoelde opleiding Kunst, Media & Technologie, waar je software leert maken voor audiobestanden en reclametunes leert componeren. Maar wat er gebeurde: ze zetten een groep zeer getalenteerde mensen bij elkaar en lieten die elkaar lesgeven. Na een half jaar was ik teleurgesteld. Ging een baantje zoeken, haalde mijn bachelor informatica en deed deeltijd filosofie. Toen ik als 29-jarige de arbeidsmarkt betrad, kwam ik bij Open Sesame in Nieuwegein. Het bedrijf verkocht een documentbeheersysteem en groeide enorm snel. Na drie jaar keihard werken en sollicitatiegesprekken voeren met nieuwe medewerkers was ik klaar om uit te breken. Ik wilde nu de reclamewereld zien. Ik ging naar een bureau dat aan direct mail deed. Nou, dat zijn keiharde praktijken. Toen ik er zes maanden zat, kreeg het bedrijf het moeilijk en moest de helft van zijn medewerkers ontslaan. En ik wilde graag weg. Met  goede referenties en een oprotpremie op zak ging ik koffie drinken op het werk van Bas, een vriend, die bij Clickhere werkte. Ik voelde meteen dat hier fijnbesnaarde zielen zitten. Bijna iedereen speelt een instrument en bijna niemand heeft een televisie. En ze hebben Ubuntu in plaats van Windows. Hier wilde ik werken!"

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab