ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Pepijn

Developer, doctorandus, bakker

“Ik heb een grote omzwerving gemaakt. Na mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen ben ik in de horeca gaan werken. Zeven jaar later was ik bakker bij een broodjeszaak op het station in Utrecht. Toen vond ik het tijd om eens aan mijn carrière te denken. Als kind hoorde ik wel eens verhalen van een systeemanalist. Dat vond ik toch zo magisch klinken. Daar keek ik in die tijd ontzettend tegenop en dacht: dat zijn denkers en die zijn heel slim. Na mijn wetenschappelijke en horeca-avonturen besloot ik op een dag dat ik mijn jongensdroom zou volgen en developer zou worden. Ik heb twee php-cursussen gevolgd en heb mijzelf daarna in het diepe gegooid. Via verschillende bedrijven ben ik gaandeweg in het vak gegroeid. Dat ging met vallen en opstaan. Totdat ik bij Clickhere terechtkwam. Dit is een heel integer bedrijf, met liefde voor het vak, dat kwaliteit wil leveren. Daar voel ik mij zeer verwant mee en ik werk hier dan ook met veel plezier.”

Pepijn doet aan Tai Chi. Dat zijn van die jongens die in het park capriolen aan het uithalen zijn. Hij leest veel, maar geen e-books. Want het staat veel interessanter, al die boeken in de kast.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab