ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Kris

chief of everything, hardloper.

“Een echte Groninger wordt vaak geroemd om zijn nuchterheid. En dat ben ik ook: nuchter rechtdoorzee en duidelijk. Ik studeerde technische bedrijfskunde, omdat ik veel dingen leuk vond. Ik had dan ook nog geen idee wat ik wilde worden. Ik heb dan ook bij flink wat bedrijven gewerkt en heb in diverse functies gezocht naar de voorwaarden voor een ideale werkplek: bij Mercedes Benz in het web-operations team, als trainee bij Ford Nederland en als business consultant bij Capgemini. Daar heb ik veel over mezelf geleerd, onder andere dat ik erg resultaatgericht ben. Als consultant ben je echter al weg bij de klant als de resultaten zichtbaar worden. In mijn volgende rollen bij KPN en Eurail.com is de commerciële resultaatverantwoordelijkheid erg belangrijk voor me geweest."

"Iedere keer dat ik van baan veranderde, ging ik bij een kleiner bedrijf werken. Dat werd een rode draad in mijn carrière. Kleinere bedrijven vind ik om verschillende redenen fijn: er wordt minder politiek bedreven en je hebt meer invloed op het resultaat. Ik wil geen dingen doen waarvan het nut niet duidelijk is. Zo werken wij ook bij Clickhere: voordat we iets oppakken, staan we stil bij het doel en overwegen we of er geen eenvoudigere manier is om dit doel te bereiken. Wellicht omdat mijn collega’s hier echte bèta’s zijn, geven ze eerlijk terug wat ze zin en onzin vinden. Die directe communicatie past erg bij mij. Ook vind ik het prettig dat iedereen bij Clickhere zichzelf kan zijn. De mensen hier hebben meer levenservaring en meer zelfkennis en dat is ook prettig werken.”

Kris loopt niet alleen hard in zijn werk; hij heeft al menig marathon uitgelopen. Vroeger wilde hij Midas Dekkers worden. Zijn zoontjes weten inmiddels exact welke vogels er in de tuin zitten.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab