ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Joris

Navigator, motormuis, piloot

“Joep en ik hebben ooit samen een website met een Allerhande-receptenindex ontwikkeld, ergens in de jaren negentig. Je tikt ‘wortel’ in en krijgt de vijftien Allerhandes met de paginanummers waar je wortelrecepten kan vinden. Moet je natuurlijk wel alle jaargangen Allerhande in de kast hebben staan. Op jaargang en volgorde. Mijn cd’s, boeken en kruidenpotjes staan ook op alfabet, dat doet iedereen toch?
Goed, die site leverde ons een compliment van FHV BBDO op, en een sommering van de Appie-juristen om er per direct mee op te houden. Toch maar solliciteren als bedrijfskundige dus. Joep ging verder met slimme web-interfaces bouwen. In mijn vrije tijd ben ik hem gaan helpen. Zo’n jongen moet je er toch gewoon af en toe aan herinneren dat het handig is geld te verdienen aan je goeie ideeën. Heb ik die Master strategische marketing niet voor niets gedaan. En anders zit ik toch alleen maar tot diep in de nacht EVE online te spelen.”

Vriendin Desiree sleept Joris af en toe achter de laptop vandaan voor een rondje hardlopen of een korte vakantie. Komt hij ook nog eens buiten.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab