ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Jolien

Boekhouder, fysiotherapeut en grootaandeelhouder van Clickhere

“Ik sta op de loonlijst en in mijn niet bestaande functieomschrijving staat dat ik de lonen, omzetbelasting, loonheffingen en facturen betaal. Daarnaast werk ik twee dagen in de week als zelfstandig fysiotherapeut in het gezondheidscentrum in Bunnik. Het schijnt dat ik ook aandeelhouder van Clickhere ben. Joep kan feitelijk geen beslissingen nemen zonder mij. Maar dat wil hij ook niet. Ik heb een tijd in Duitsland gewerkt en een praktijk in Amsterdam gehad. Joep ken ik van volleybal. Hij zat in het laagste herenteam, ik in het hoogste vrouwenteam. Dus hij was me nog nooit opgevallen, totdat we met de club op wintersport gingen. Toen we de eerste keer afspraken, zei hij: ‘Morgen niet, want ik moet eerst mijn huis opruimen.’ Ik dacht nog: is het er zo een… Maar inmiddels zijn we 13 jaar bij elkaar en hebben we drie dochters. Ik verbaas me er wel eens over hoe de mannen van Clickhere achter hun pc zitten en zo weinig klachten hebben. Maar ik weet ook dat inwendige stress de spanning opbouwt en voor verkramping zorgt. Blijkbaar hebben ze het hier allemaal fijn.”

Jolien houdt Joeps reserves in de gaten. Niet alleen de financiële, maar ook zijn fysieke en mentale.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab