ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Joep

Is de directeur/baas, maar wil dat liever niet. Hij houdt veel te veel van de techniek.

“Toen de term world wide web in 1994 heel voorzichtig begon rond te zingen, werkte ik als researchmedewerker bij TNO. Niemand wist nog wat dat precies was, internet. In 1996 begon ik een eenmanszaak. Laatst kwam ik mijn eerste foldertje tegen. Wat we deden: ‘Informing you about Internet and guiding you to make optimal use of these facilities’ en ‘Development of a www-document.’ Nou, we zijn wat dat betreft redelijk bij onze core business gebleven. En eigenlijk zijn we nauwelijks duurder geworden. Toen ik mijn vrouw Jolien tegenkwam, was ik net voor mezelf begonnen. Ik zei nog: ‘Dit komt goed uit, ik heb nu tijd genoeg.’ Sindsdien heb ik nooit meer tijd gehad. Soms vraag ik me af wat ik er zo leuk aan vind. Het is voor mij altijd een speeltuin geweest. Maar als je even niet oplet, staan er weer nieuwe speeltoestellen in. Het gaat zo ontzettend snel, je moet heel hard lopen om het bij te houden. Maar dat heeft ook een mooie kant. Wat ik nu verzin, kan ik vanavond hebben gebouwd.”

Joep heeft moeite met werk en privé te scheiden. Daarom had hij 13 jaar kantoor onder zijn huis (of zijn huis boven kantoor). Zijn dochters rennen tussen de pc’s rond en Joep leest voor met zijn laptop op schoot.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab