ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Freddy

Developer, wielrenner en fröbelaar

"Programmeren is altijd mijn hobby geweest. Nadat ik mijn studie operationele technologie en milieutechniek had afgerond, ben ik als vanzelf in de IT gerold. Ik heb bij verschillende softwarebedrijven gewerkt voor ik bij Clickhere kwam werken. Ik heb bewust gekozen voor opensourcesoftware. Ik wil namelijk nuttig bezig zijn. De dingen die ik maak, moet ik kunnen delen en die moeten niet achter slot en grendel komen als intellectueel eigendom. Ik lees filosofie, op dit moment Karl Popper. Als er in zijn tijd opensourcesoftware was geweest, zou Popper daar een liefhebber van zijn geweest, als pleitbezorger van de open gemeenschap. Ik houd niet van afval, wil zoveel mogelijk hergebruiken. Zo kwam ik op het idee om van plastic flessendoppen een vliegengordijn te maken. Inmiddels is dat een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik ben met mijn vijfde gordijn bezig. Het ontwerp is geïnspireerd op The Matrix, met tweeduizend doppen erin. En ja, ze zijn te koop."

Freddy fietst altijd naar zijn werk. Daar kan hij nogal lang over doen, omdat hij geen dop op straat kan laten liggen.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab