ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Femke

Front-end developer, moeder en Japan liefhebber

"In 2016 werkte ik nog bij Bever Sport. Daar was een collega die de twee maanden durende opleiding tot web developer had gevolgd bij Codaisseur. Web development was niet helemaal nieuw voor mij. Ik deed ooit een poging een eigen website te bouwen. Die ervaring beviel mij goed, dus besloot ik ook de opleiding te gaan doen.


Toen ik bij Codaisseur begon, had ik een paar jaar als zelfstandig fotograaf gewerkt. Eén van de meest indrukwekkende ervaringen was dat ik voor Het Parool een portret mocht maken van Eberhard van der Laan en zijn gezin. Dat resulteerde in een bijzondere avond in de tuin van de ambtswoning, met een wijntje erbij. Zo’n intrigerende man.


Een andere mooie ervaring was toen ik in Japan daklozen ging fotograferen. Daklozen zijn daar, net als andere Japanners, ongelooflijk netjes. Ze bouwen een hut van blauw plastic, ordenen al hun spullen, zetten de schoenen netjes buiten. Prachtig om te zien.


Bij Clickhere voel ik me enorm thuis. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. De werkdruk is soms hoog, maar stress heb ik nog geen enkele keer ervaren. Front-end development vraagt om veel creativiteit, de kunst is om alvorens de juiste oplossing te kiezen, eerst goed te weten welk probleem er nu eigenlijk moet worden opgelost."


Femke is een jonge moeder met een enorme passie voor alles wat met Japan te maken heeft. Ze gaat er regelmatig naartoe.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab