ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Felicity

Informatieanalist en criticus

‘Ik heb bedrijfskundige informatica gestudeerd en daarna nog even aan de pabo. Lesgeven aan kinderen vond ik leuk, maar er zit veel werk omheen: voorbereiden, vergaderen, ouderavonden. Toen ik zwanger werd, ben ik gestopt en later besloot ik toch iets met mijn eerste studie te gaan doen. Computers interesseerden me altijd al en ik wilde wat anders doen dan anderen.


Bij Clickhere is kritiek leveren mijn taak. Ik sta aan het begin en aan het eind van een uitvinding. Als een van de jongens een programma bedenkt, denk ik mee over wat handig zou zijn. Ik verplaats me in de gebruiker. Het kan altijd makkelijker. Als iets af is, bekijk en test ik het. Ik ben heel direct, soms ook wel ontactisch, dan zeg ik bijvoorbeeld: sorry hoor, dat werkt gewoon niet! Dat stukje is dan wel iemands kindje, daar heeft iemand lang op zitten broeden.


Gelukkig vinden ze dat hier niet erg. Ik kan mezelf zijn, tijdens het sollicitatiegesprek merkte ik dat al. De sfeer is gewoon goed. Joep is niet de ‘baas’. Ik vind het fijn om samen te werken in een klein team. Ik heb een eigen bureau maar ik zit eigenlijk overal, schuif bij iedereen aan.


Felicity woont in Nieuwegein, is getrouwd en heeft twee dochters, van 7 en 5. Ze houdt niet van verplichtingen, niet voor zichzelf en zeker niet voor haar dochters. Ze moeten veel kunnen spelen. Kind zijn is heel belangrijk.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab