ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Ellen

Duizendpoot, regelneef, kwartiermaker

“Ik was jarenlang manager en leidde grote afdelingen. Het werd een kunstje en ik besloot een jaar in mezelf te investeren. Toen ik de BV Ellen op orde had, zag ik in een damesblad een advertentie staan: ‘Gezocht: we denken een duizendpoot maar vul het zelf maar in’. Ik belde meteen en zat ongeveer een uur met Joep aan de telefoon. Misschien moet je even langs komen op kantoor? zei hij. Niet snel daarna 'vulde ik het dus zelf in'. In zo’n mannenclub moet je one of the guys en tegelijkertijd vrouw zijn; dat levert een mooi evenwicht op. Mijn werk varieert van het bestellen van de kantoorartikelen tot het maken van planningen, facturen en offertes. Geen dag is hetzelfde en dat is wel een structuur waar ik van hou. Kwartiermaken en pionieren en toch niet steeds het wiel uitvinden. Ze werken hier kei- en keihard en ze kunnen zich verliezen in een stukje code. Dat is passie voor het vak. De gesprekken die ik dan hoor klinken als goede jazz. Het is ook het enthousiasme wat me elke keer weer opvalt. Bij Clickhere ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om lol te hebben in je werk. We houden van woordgrappen – tot vervelens toe – en van taart en koekjes en ook van bier op de vrijdagmiddag.”

Ellen heeft sportkleding klaarliggen om elk vrij moment lekker te gaan rennen; naar de sportschool of een aantal kilometers ervoorbij. En haar televisie gaat vanzelf aan als er een Engelse detective begint.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab