ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Bas

Ontwikkelaar, coach, voorelkaarkrijger

"Ik ben in de jaren negentig de automatisering ingerold, terwijl ik aan het proberen was een universitaire opleiding te volgen. Het afdelingshoofd dat me voor een baantje op gesprek had, ging direct technisch met me de diepte in, en had kennelijk zoveel plezier in mijn weerwoord en aanvullingen dat ik meteen kon blijven. Toen ik kinderen kreeg heb ik een tijd niet gewerkt, en daarna ben ik kort als zelfstandige aan het werk geweest. Bij Clickhere was het meteen duidelijk: dit is een plek waar ik terecht kan, waar ik thuishoor. Een stel rustige veertigers. In mijn sollicitatiegesprek heb ik Joep en Ellen gewaarschuwd: ik ben nogal dwars. Ellen vroeg: wat bedoel je daarmee? en toen wist ik het zeker: hier wordt niet veroordeeld, maar oplettend geluisterd en samengewerkt.
Mijn werk vraagt de ene keer opperste concentratie, een andere keer groot overzicht en drie-dimensionaal biljart, dan weer overleg en didactische vaardigheden. Oh ja: ik ben er drie jaar tussenuit geweest om een lerarenopleiding te volgen. Uiteindelijk ben ik overal leraar. Maar het is uiterst prettig om ook zelf concreet wat te ontwikkelen."

Bas is naast zijn werk actief in de volksmuziek en begeleidt mensen die Nederlands aan het leren zijn.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab