ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Andreas

Andreas, developer, historicus, puzzelaar

Andreas studeerde ‘liberal arts and sciences’, een Engelstalige bachelor waarbij je je eigen vakken kunt kiezen. "Na het eerst een jaar met de studie geneeskunde te hebben geprobeerd kwam ik erachter dat ik behoefte had aan verbreding. Ik heb me drie jaar lang met veel plezier verdiept in de geestes- en sociale wetenschappen. Het leukste aan die opleiding was dat mensen met de meest uiteenlopende interesses en ambities samen studeerden. Ik heb er een gevarieerde groep vrienden aan overgehouden. Daarna heb ik een master geschiedenis gedaan. Maar ik liep ertegenaan dat ik een te sterke identificatie met mijn eigen stukken had. Ik was zo kritisch, ik was mijn creativiteit in het schrijven helemaal kwijt.


Dus ik wilde iets concreters. Even weg van dat theoretische geschrijf. Daarom ben ik bij Codaisseur de opleiding tot programmeur gaan volgen. Dat is heel anders. Je kunt meteen zien of iets werkt. Er is een objectief oordeel mogelijk over de kwaliteit. Ik krijg daardoor meer plezier in leren.


Naast mijn werk verdiep ik me in het programmeren. En ik volg een inhouse cursus Wiskunde van mijn collega Bas, een leuke manier om je probleemoplossend vermogen te vergroten. In goede weken boulder ik drie keer per week. Dat is een hele speelse manier van sporten. Het gaat niet er niet om dat je van een ander wint; het zijn puzzels die je met je lijf moet oplossen.


Clickhere heeft een heel gevarieerd gezelschap. Er is geen enkele neiging om mensen in een keurslijf te dwingen. Een eigenzinnig bedrijf, maar iedereen heeft wel hetzelfde idee over wat er nodig is kwaliteit te leveren.”


Vroeger reisde Andreas veel, maar nu vindt hij kamperen in Frankrijk met zijn meisje prima. Of bordspellen spelen met zijn vriendengroep. Hij zou graag principieel zijn, maar dat lukt hem net niet.

lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab