Thomas

Programmeur, communicator, eeuwige student

 

‘Ik heb in totaal twaalf jaar gestudeerd. Het begon met MBO-systeembeheer, omdat ik dacht dat dat aan zou sluiten bij mijn programmeerhobby, waar ik al vanaf jonge leeftijd mee bezig was. Maar de studie was zo basaal dat ik na driekwart jaar ben geswitcht naar Grafische vormgeving. Tijdens m'n stage kwam ik bij een reclamebureau terecht en na een paar weken kreeg ik de kriebels van het bureau, het kantoor. Natuur, dat zou beter passen, dacht ik. Dus na grafisch vormgeving ben ik HBO Natuurmanagement gaan studeren. Heel leuk, maar een die hard bioloog bleek ik ook niet te zijn. Vooral de sociale kant sprak me aan. Daardoor kwam ik vervolgens terecht bij Communicatiewetenschap, richting internationaal natuurbeleid, in Wageningen.

In deze tijd zijn Communicatie en Natuur niet echt een winnaarscombinatie. Het was nooit eerder in me opgekomen om toch iets te gaan doen met wat ik 's avonds nog steeds het liefste deed: programmeren. Ik vond een vacature van Clickhere en mijn eerste gedachte was: wat zoeken ze nu eigenlijk? Eenmaal bij Joep aan tafel zei hij: “We weten eigenlijk ook niet precies wat we zoeken.” Maar mijn werk beviel hem. En nu zit ik hier. Wél achter een bureau, zonder de kriebels te krijgen. Hier is het chill. Alsof ik hier mag doen wat ik thuis doe.’

Thomas is een fanatiek klimmer. Hij wil ooit eens een 8A klimmen. Maar eerst wil hij gewoon een goede programmeur worden zonder zijn sociale kant te verliezen.

© Clickhere Interactive BV - Niasstraat 6D - 3531 WP Utrecht
Tel: (030) 273 17 69 - E-mail: Contact@Clickhere.nl