Sinkel

Sinkel


Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Hoe werkt het?

Sinkel biedt een goed doordachte en grondig geteste webshop. Als je al een webshop hebt, kunnen we die uitbreiden met op maat gemaakte functionaliteiten en gemakkelijk koppelen aan sites van externe partijen, bijvoorbeeld je vervoerder.

Sinkel is bijzonder gebruikersvriendelijk voor de 'winkelier'. Je kunt met een paar muisklikken het aanbod op je webshop aanpassen. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de orders en de status van de bestellingen. Ook kun je makkelijk Google Analytics in je webshop opnemen zodat je een beeld krijgt van je bezoekers.

Maar ook voor klanten is Sinkel een zegen. De webshop is erg logisch opgebouwd en volgt de meest logische bestelprocedure.

Voordelen

De basis voor Sinkel is het opensourceplatform Spree. Dat betekent een solide basis met veel mogelijkheden voor uitbreidingen en een duidelijke gebruikersinterface. En, ook niet onbelangrijk: Sinkel komt voort uit een actieve en omvangrijke community van gebruikers. Hierdoor heb je altijd toegang tot nieuwe oplossingen en extra plug-ins. Wij houden die techniek voor je in de gaten.

Wie was Sinkel?

Anton Sinkel (1785-1848) was een Duitser die in Utrecht het eerste Nederlandse warenhuis opende: de Winkel van Sinkel. Hij was begonnen met een stoffenhandel en breidde daarna zijn assortiment uit met kleding, behang, gordijnen, reisartikelen en meubels.