Sander

Developer, muziekliefhebber, twitterverslaafde

Zowel muziek als computers spelen al vanaf jonge leeftijd een belangrijke rol in Sander zijn leven. Zijn eerste PC zette hij zelf in elkaar en al gauw deed hij dat ook voor vrienden en kennissen. Vandaar dat hij zijn eigen bedrijfje startte in 1996. Ook is hij manager van het LPG, een band uit Groningen, geweest.

Hij heeft een voorliefde voor het MSX computersysteem en is geruime tijd als web developer en content manager betrokken geweest bij het MSX Resource Center. Dit is een platform waar hobbyisten van over de hele wereld nieuwe hard- en software voor ontwikkelen. Daarna heeft hij voor een keten gamewinkels de Point of Sale software ontwikkeld, de achterliggende warehousing software en de daaraan gekoppelde website. Toen is hij bij Clickhere terecht gekomen.

“Clickhere is een werkgever die bij mij past en waar ik mijn talenten volop kan benutten. Dat zit aan de ene kant aan de inhoud van het werk (maatwerk, creatieve oplossingen verzinnen, projecten die 'er toe doen'). Maar vooral ook aan de bedrijfscultuur en de sfeer op de werkvloer. Het leukst aan mijn werk is het uitvinden. Werken met nieuwe technieken, het optimaliseren van snelheid en conversie. En bij de implementatie van functionaliteiten verder kijken dan 'wat het moet doen'. Daarbij gebruikersvriendelijkheid niet uit het oog verliezen.”

Sander is het liefst omringd door mensen die hem dierbaar zijn. Daarnaast houdt hij er ook van om te wandelen, tuinieren en reizen. En als muziekliefhebber bezoekt hij graag live optredens. Ook is hij als penningmeester onderdeel van het dagelijks bestuur van een politieke stichting.