clickhere interactive b.v./a>

over Clickhere

Wij hebben een uitgesproken filosofie. Deze heeft een paar belangrijke kenmerken

We werken liever met je in plaats van voor je
Jij hebt een goed idee of een groot probleem, wij vinden iets uit. Dat vergt aan beide kanten een investering. En de afspraak: we gaan dit samen doen. Gaat het goed, dan hebben we samen een resultaat gehaald. Als het onverhoopt niet lukt, lijden we samen een verlies.

We weten het juist niet beter
Jij hebt veel meer kennis over je vakgebied dan wij. Jij weet waar de moeilijkheden zitten, de gevoeligheden, de voetangels en de klemmen. Je weet ook veel beter dan wij hoe de bedrijfsprocessen in elkaar zitten en waar er verbeteringen mogelijk zijn. Je hebt wat dat betreft geen adviseur nodig. Wij zijn dus geen consultants en geen adviseurs. Maar we kunnen wel van jouw goede idee een concrete uitvinding maken.  

We gebruiken wat er is
Er is ontzettend veel goede opensourcesoftware, met een hele wereld aan mogelijkheden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zien van de mogelijkheden van een systeem. Door opensourcesoftware te gebruiken kunnen wij programma's snel aanpassen aan wat jij wilt. Dit scheelt heel veel geld, zonder verlies aan kwaliteit.

Jij kijkt mee als wij bouwen
Onze werkwijze is 'agile'. Dat wil zeggen dat we niet eerst een complete technische specificatie op papier maken waar je voor tekent. We beginnen zo snel mogelijk met bouwen en gaandeweg mag je ons vertellen wat erbij moet of wat eraf kan. We bouwen op voortschrijdend inzicht. En dat betekent dus ook dat je bij ons regelmatig van gedachten kunt veranderen.

We zijn helder over wat je krijgt
We beloven niet meer dan we kunnen en we spreken duidelijk af wat je betaalt. Dat klinkt heel simpel en dat is het ook. Onze beginselverklaring is hier een goed voorbeeld van: geen kleine lettertjes, heldere taal.

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Is de directeur/baas, maar wil dat liever niet. Hij houdt veel te veel van de techniek.

Joep

Biochemicus, knutselaar

Sjoerd

Developer, muzikant, filosoof

Sjors

Developer, wielrenner en fröbelaar

Freddy

Developer, doctorandus, bakker

Pepijn

Duizendpoot, regelneef, kwartiermaker

Ellen

Boekhouder, fysiotherapeut en grootaandeelhouder van Clickhere

Jolien

Developer, fotograaf en cartograaf

Jip

Informatieanalist en criticus

Felicity

Navigator, motormuis, piloot

Joris

Ontwikkelaar, coach, voorelkaarkrijger

Bas

Programmeur, communicator, eeuwige student

Thomas

Alle uitvinders
lab

MAME: arcade emulator

17 December 2015 door Bas

Kerstborrel in eigen speelhal

lees verder

Zend_Soap_AutoDiscover conflicteert met EAccelerator

04 March 2014 door Freddy

Zend_Soap_AutoDiscover WSDL werkt niet goed wanneer EAccelerator actief is.

lees verder

Ingress

20 September 2013 door Ellen

lees verder
meer lab