Minke

Regelaar, vreemde eend in de bijt, probleemoplosser

“Via opdrachtgever KPN heb ik kennis gemaakt met Clickhere, de mensen en de manier van werken. Dit is zo goed bevallen dat ik graag onderdeel wilde zijn van deze hardwerkende en inspirerende club. Dat is in 2019 gelukt. Als digital project manager alias scrum master werk ik deels buiten de deur voor een opdrachtgever en deels intern. Deze combinatie en afwisseling bevalt uitstekend.”

De match met Clickhere zit o.a. in het digitale aspect. Clickhere bouwt via opensource software waar Minke meer aan de commerciële kant zit. Al meer dan 10 jaar begeeft zij zich in de online wereld. Begonnen in Dublin bij Google AdWords als account strategist om uiteindelijk het agency team te managen. Toen zij van het eiland af wilde om terug te keren naar Nederland is zij via oud-collega’s van Google terecht gekomen bij Newcraft. Als onderdeel van de digital accelerators heeft zij meerdere projecten gedaan altijd in samenwerking met developers. “Het leukste vind ik resultaten zien en denken in oplossingen en niet in problemen. Ook de agile manier van werken past bij mij. Begin zo snel mogelijk en kijk gaandeweg wat er anders of beter kan.“

Minke doet ook in haar vrije tijd aan ‘projecten’ variërend van mixed media schilderijen maken tot tuinieren (hoewel haar vingers niet echt groen zijn). Ook het interieur kan ineens een project worden door een interne verhuizing of zelfs een schilderbeurt.