ClickHere

uitvindingen

Sinkel

Je webshop staat als een huis met Sinkel: een online applicatie waarmee je een nieuwe webshop kunt bouwen of je bestaande webshop kunt uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Murdoch

Murdoch is een framework dat de orderafhandeling volledig administreert en rapporteert. Vanaf het moment dat de klant bestelt, tot het moment dat de vervoerder de bestelling bij hem aflevert.

Coster

Redacties van vaktijdschriften kunnen hun werkproces met Coster grotendeels automatiseren. Vanaf inschrijving tot publicatie: Coster organiseert het proces, beheert de inkomende informatie en de beoordelingen.

Plantijn

Met Plantijn kunnen uitgevers en webredacties content online beheren. Contentmanagement wordt liederlijk eenvoudig. Publicatie is in eerste instantie op het web, maar je kunt er ook een printbare variant van maken.

Alle uitvindingen
uitvinders

Is de directeur/baas, maar wil dat liever niet. Hij houdt veel te veel van de techniek.

Joep

Biochemicus, knutselaar

Sjoerd

Developer, muzikant, filosoof

Sjors

Developer, wielrenner en fröbelaar

Freddy

Developer, doctorandus, bakker

Pepijn

Duizendpoot, regelneef, kwartiermaker

Ellen

Boekhouder, fysiotherapeut en grootaandeelhouder van Clickhere

Jolien

Developer, fotograaf en cartograaf

Jip

Informatieanalist en criticus

Felicity

Navigator, motormuis, piloot

Joris

Ontwikkelaar, coach, voorelkaarkrijger

Bas

Programmeur, communicator, eeuwige student

Thomas

Alle uitvinders
lab

Ingress

Geschreven op 20 september 2013 door Ellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn collega's hebben Ingress tot de hobby van clickhere gemaakt. Een digitale versie van het spelletje dat we allemaal vroeger wel eens deden. Weetjenog: Je mocht dan een mesje mee naar buiten nemen. Daarmee tekende je een cirkel op platgetrapte aarde en je verdeelde de cirkel ; elk meedoend vriendje kreeg een stuk. Het mesje gooide je op elkaars stukjes, net zolang tot iemand de cirkel had veroverd.

Bij Ingress is die cirkel de hele wereld en heb je geen mes maar je mobiel.  En je gooit niet maar je hacked. Geen zand maar portals en energiepunten. Je hoort bij de kikkers of de smurfen. Nou, clickhere zijn 'die blauwen' en behoorlijk fanatiek.  

www.ingress.com