Femke

Front-end developer, moeder en Japan liefhebber

 

"In 2016 werkte ik nog bij Bever Sport. Daar was een collega die de twee maanden durende opleiding tot web developer had gevolgd bij Codaisseur. Web development was niet helemaal nieuw voor mij. Ik deed ooit een poging een eigen website te bouwen. Die ervaring beviel mij goed, dus besloot ik ook de opleiding te gaan doen.

Toen ik bij Codaisseur begon, had ik een paar jaar als zelfstandig fotograaf gewerkt. Eén van de meest indrukwekkende ervaringen was dat ik voor Het Parool een portret mocht maken van Eberhard van der Laan en zijn gezin. Dat resulteerde in een bijzondere avond in de tuin van de ambtswoning, met een wijntje erbij. Zo’n intrigerende man.

Een andere mooie ervaring was toen ik in Japan daklozen ging fotograferen. Daklozen zijn daar, net als andere Japanners, ongelooflijk netjes. Ze bouwen een hut van blauw plastic, ordenen al hun spullen, zetten de schoenen netjes buiten. Prachtig om te zien.

Bij Clickhere voel ik me enorm thuis. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. De werkdruk is soms hoog, maar stress heb ik nog geen enkele keer ervaren. Front-end development vraagt om veel creativiteit, de kunst is om alvorens de juiste oplossing te kiezen, eerst goed te weten welk probleem er nu eigenlijk moet worden opgelost."

Femke is een jonge moeder met een enorme passie voor alles wat met Japan te maken heeft. Ze gaat er regelmatig naartoe.

© Clickhere Interactive BV - Niasstraat 6D - 3531 WP Utrecht
Tel: (030) 273 17 69 - E-mail: Contact@Clickhere.nl