Felicity

Informatieanalist en criticus

“Ik heb bedrijfskundige informatica gestudeerd en daarna nog de pabo gedaan. Lesgeven en kinderen vind ik heel leuk, maar er zit veel werk en tijd omheen: voorbereiden, vergaderen, ouderavonden etc. Toen ik ons eerste kind kreeg, ben ik gestopt en later besloot ik toch iets met mijn eerste studie te gaan doen. (Spel)computers interesseerden me van kleins af aan en ik wilde wat anders doen dan anderen.

Bij Clickhere is kritisch zijn mijn taak. Ik sta aan het begin en aan het eind van een uitvinding. De wens van de klant kan ik vertalen naar de developer. Als mijn collega’s dan wat moois maken, denk ik mee over wat mogelijk nog handiger zou zijn voor de gebruiker. Uiteraard binnen de scope van de opdracht.

Ik ben heel direct, men weet wat ze aan mij hebben. Gelukkig vinden ze dat hier niet erg. Ik kan mezelf zijn. De sfeer is gewoon fijn. Joep is niet de ‘grote baas’. Het is erg leuk om samen te werken in een klein team. Ik heb een eigen bureau maar ik zit eigenlijk overal, schuif bij iedereen aan.”

Felicity is gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee mooie en slimme dochters. Naast werk houdt zij erg van koken en vooral eten :)